Hoe lossen wij het stikstof probleem op? Praat mee!

25 oktober 2019

Op 6 november organiseert het landelijk netwerk PvdA Duurzaam in de aanloop naar het PvdA Toekomstlab op 16 november een open discussiebijeenkomst over de stikstofcrisis. De gemoederen zijn verhit! Dat de crisis de agrarische sector treft is ons inmiddels allemaal duidelijk. Maar het uitblijven van een oplossing is ook slecht nieuws voor bouwbedrijven en haar toeleveranciers zoals bijvoorbeeld de binnenvaart. Projecten liggen stil; ondernemers verkeren in onzekerheid en banen staan op het spel. De politiek staat voor de enorme uitdaging om deze crisis te bezweren. Maar hoe? Welk standpunt moet de PvdA innemen en welke toekomstbestendige opdracht willen wij onze politici meegeven? Wij nodigen je graag uit voor deze discussie bijeenkomst met interessante sprekers. Wat vind jij er van? Meld je aan en discussieer mee!

Aan het debat nemen deel:
Rik Grashoff,                  Gedeputeerde voor Groen Links in Noord Brabant
William Moorlag             Tweede Kamer-lid PvdA
Willem van Laarhoven   Lid REB commissie, gemeente Meierijstad
De inleiding op dit debat wordt verzorgd door Gerard Bosman, PvdA Duurzaam

Wanneer:         woensdag 6 november
Tijd:                Inloop 19.00 uur, start 19.30 uur – 21.00 uur
Waar:               Suze van Groenewegen zaal naam, Tweede Kamer, Den Haag
Let op:              Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent; dit i.v.m. de veiligheidscontroles
Aanmelden :     Aanmelding is verplicht! Meld je aan per mail aan PvdA Duurzaam via email adres: secretaris@pvdaduurzaam.nl. Wij sturen je een ontvangstbevestiging van je aanmelding. Let op; voor bezoeken aan de Tweede Kamer geldt een identificatieplicht en worden veiligheidscontroles uitgevoerd.
Voor meer informatie over de bezoekregels en een routebeschrijving ga naar de website van de Tweede Kamer. Houdt rekening met de tijd die nodig is bij de receptie voor de veiligheidscontroles. Kom op tijd!