Uitnodiging brede consultatie Duurzaam Manifest 2021

29 mei 2021

Samen met progressieve afdelingen van andere politieke partijen hebben wij een duurzaam manifest opgesteld. Met dit manifest willen deze politieke partijen zo meteen een stevige duurzame opdracht bij de formateur en het beoogde kabinet neerleggen. Het manifest bevat de meest duurzame opdracht die uit de standpunten van deze verschillende politieke partijen te halen valt.

Kunnen jullie als duurzame PvdA’rs het manifest steunen en geven jullie ons het mandaat om onze handtekening onder dit manifest te zetten? Of heb je zwaarwegende argumenten waarom wij het niet zouden moeten steunen en wil je jouw argumenten nader toelichten en delen met andere duurzame PvdA’rs? Via deze link kun je het manifest inzien.

We nodigen je van harte uit om aanstaande maandag deel te nemen aan de bijeenkomst die wij gepland hebben om jullie reactie te krijgen op dit duurzame manifest.
Datum: maandag 31 mei 17.00 uur – 18.30 uur 
Deze bijeenkomst vindt plaats binnen de digitale omgeving van de PvdA.samenonline.. Met je inloggegevens voor “mijn pvda” kun je vervolgens doorklikken naar samen online en dan Pvda Duurzaam. (tip: test de toegang tot deze online omgeving voorafgaand aan onze bijeenkomst) Als je geen PvdA account hebt voor “mijn pvda”, stuur dan een mailbericht aan [email protected] of [email protected]. Wij zorgen er dan voor dat je de link naar deze bijeenkomst per mail ontvangt.

Als je niet bij de bijeenkomst aanwezig kan zijn, maar ons wel graag jouw mening wil geven, stuur dan een email aan : [email protected] of laat jouw reactie achter op onze slack pagina: dit is de de link voor deze pagina.

 

Waar ben je naar op zoek?