Welke programmapunten qua duurzaamheid moeten GroenLinks en PvdA voorop zetten?

22 januari 2021

De verkiezingen op 17 maart en de daarop volgende kabinetsformatie zijn van groot belang voor duurzaamheid in het algemeen en het klimaat- en biodiversiteitsbeleid in het bijzonder. De komende 4 jaar bepalen of we de klimaat- en biodiversiteitsdoelen voor 2030 halen. Het is daarom cruciaal dat PvdA en GroenLinks samen aan een nieuwe regering deelnemen, en er samen voor zorgen dat er goede afspraken zijn voor het beleid rond klimaat en biodiversiteit.

We willen graag daarom met jullie bekijken welke punten er perse in een nieuw regeringsakkoord moeten komen. Laat daarom via deze Google Form https://forms.gle/hUVq8FEAzjsDik1A8 ons de top vijf punten weten die volgens jou in het regeerakkoord moeten.

Op de ALV van 9 februari kijken we welke punten zijn aangedragen en wie er samen met elkaar aan een verdere uitwerking willen werken. Eind februari bespreken we die dan met GroenLinks erbij en selecteren we de belangrijkste voor verdere uitwerking. Begin maart presenteren we de uitkomsten op een seminar en geven we ze aan onze politici mee.

Doe mee en laat je kennis en invloed nu gelden!