Algemene Ledenvergadering

19 december 2023

Op 11 januari van 20:30-21:30 is het weer tijd voor onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Tijdens de ALV installeren we het bestuur. Bas Roels, Jolien van der Werff, Oscar Menger en Martijn Ahrens zullen zich wederom kandidaat stellen, maar we blijven op zoek naar leden die zich actief willen inzetten voor de PvdA Duurzaam. Dus als je interesse hebt om bestuurslid te worden, mail dan naar [email protected]!

Na het installeren van het bestuur openen we meteen het gesprek, met elkaar, over de koers van het netwerk. We presenteren het jaarplan en de begroting en stellen deze vast. We gaan in op de samenwerking met het Milieunetwerk GroenLinks. En we bespreken met jullie de activiteiten en onderwerpen waar we komend jaar mee aan de slag moeten.

Tijdens de ALV is er ook tijd voor ontspanning. Jolien zorgt voor een uitdagende PvdA Duurzaam Pubquiz, met voor de winnaar een mooie prijs: het boek ‘De aarde draait door’ van Dirk Inzé!

Waar?
Deelnemen kan via PvdA Online. Lees hier hoe dat werkt.

Wanneer?
11 januari 2024 – 20.30 – 21.30

Meedoen met PvdA Duurzaam?
Ons activiteitenoverzicht is bijgewerkt, volop plannen en projecten waar je aan mee kunt doen; helpen organiseren van bijeenkomsten, nadenken over opzet en sprekers, research doen of verslaglegging en dergelijk. Kijk hier en laat van je horen als je mee wilt doen.